Welkom 2020-03-17T19:17:37+01:00

Welkom!

Dinsdag 27 augustus
9.30 – 11.45 

Jullie hebben vast wel gezien dat de tent weer op het Veld staat. Het belooft weer een leuke week te worden. Vanmorgen zijn alle kinderen van de groepen 1 t/m. 8 welkom. Natuurlijk mag je je vrienden en vriendinnen gezellig meenemen. Het thema van de Vakantie Bijbel Week is ‘Schatrijk’. Misschien droom je er weleens van om een echte schat te vinden, of misschien heb je weleens meegedaan met een speurtocht naar een geheime schat. Spannend toch? Wist je dat je ook kun schat-zoeken in de Bijbel? In de Bijbel ontdek je schatten van God, die je schatrijk kunnen maken. We zullen met elkaar ontdekken dat de God van de Bijbel er nog steeds is om naar jou te luisteren, je te helpen en je te vergeven. In de weettekst, die we deze week leren, staat het zo: ‘Jezus Christus is gisteren en vandaag dezelfde en tot in eeuwigheid’. Je kunt deze tekst vinden in de Bijbel. In Hebreeën 13 vers 8.

Als je God (beter) wilt leren kennen, kun je ook kijken naar de prachtige natuur om je heen. God heeft al die mooie planten, dieren, mensen en bomen gemaakt. Eigenlijk is de natuur vol prachtige schatten die God aan ons geeft. Vandaag zul je daar meer over horen in het Bijbelverhaal.

Woensdag 28 augustus
9.30 – 11.45 

Ben je weleens in een museum geweest? In een museum kun je vaak prachtige, oude dingen bewonderen. Soms zijn er echte schatten te  zien. Het is helemaal leuk als een gids je er van alles over kan vertellen. Sommige gidsen vertellen zo mooi, alsof ze de schat zelf gevonden hebben!

Oude schatten vertellen ons over het leven van vroeger. Vandaag gaan we luisteren naar een verhaal over oude stenen. Het zijn heel bijzondere stenen. Er is een monument van gemaakt. Dit monument vertelt ons iets over een verhaal van heel vroeger. Een verhaal dat zich afspeelt in het land Israël. Als je vanmorgen goed luistert naar het Bijbelverhaal over ‘De stenen met een schatrijk verhaal’ , zul je horen dat God groot en sterk is en ook in jouw leven mooie dingen wil doen.

14.00 – 15.15 (Spelmiddag)

Vandaag mogen jullie ook ’s middags naar de tent komen. Neem je weer je vrienden en  vriendinnen, buurjongens en -meisjes mee? We gaan vanmiddag op zoek naar echte schatten. Doe je best!

Donderdag 29 augustus
9.30 – 12.30 

Weten jullie hoeveel jaar de tent al op het Veld staat? Vraag het maar eens na aan je vader of moeder. Misschien gingen  zij vroeger ook al naar de tent. De VBW-tent staat namelijk al 15 jaar iedere zomervakantie op ’t Veld. Om dit met jullie te vieren, nodigen we jullie uit voor een extra lange morgen. Na het Bijbelverhaal, zingen en knutselen staat er een heerlijke maaltijd voor jullie klaar. Wat het is? Dat is nog een verrassing. We verklappen alleen dat er dit jaar géén pannenkoeken gebakken hoeven te worden.

De ochtend zal ongeveer om 12.30 uur afgelopen zijn. De kinderen van de groepen 1 t/m. 3 kunnen dan opgehaald worden. Omdat we heel veel rammelende magen moeten vullen, kan het zijn dat de oudere kinderen wat later aan de beurt zijn en dus ook iets later naar huis komen.

19.15 – 20.00 (slotavond)

Kom je vanavond ook? Deze keer mag je ook je vader en moeder, opa en oma , broertjes en zusjes meenemen. Iedereen mag komen luisteren en kijken naar wat we deze week hebben geleerd. Tot vanavond!

Mede mogelijk gemaakt door: