Welkom 2018-06-25T22:27:24+00:00

Welkom!

Dinsdag 21 augustus
9.30 – 11.45 

Het is weer zover: de tent staat weer op het veld en alle kinderen van groep 1 t/m 8 mogen vanmorgen komen. Welkom! En neem gerust je vriend / vriendin, buurjongen / buurmeisje mee.  Deze week gaan we op zoek naar Jezus. Wie was Hij? waar woonde Hij? Wat deed Hij? Wat zei Hij? Of is het beter om te zeggen: Wie is Hij? Waar woont Hij? Wat doet  Hij? En: Wat zegt Hij? Kortom vragen genoeg. Misschien heb je er nog wel veel meer (stel ze gerust!)  Deze week gaan we  op zoek naar antwoorden. Vandaag horen we in het Bijbelverhaal dat er mensen naar Jezus toekomen, die Zijn hulp heel hard nodig hebben. En Jezus helpt hen.

Zo, er is vast 1 vraag een beetje beantwoord: ‘Wat doet Jezus?’: Als mensen Hem om hulp vragen, helpt Hij! Vandaag willen we ook beginnen met het leren van het nieuwe thema-lied en de weettekst en natuurlijk gaan we nog gezellig knutselen en timmeren.

Woensdag 22 augustus
9.30 – 11.45 

Weet je het thema-lied al een beetje uit je hoofd?

…‘Wie is die Man,
 Die zo machtig werken kan?
Ga je mee op zoek?
Wie Hij voor je is en wat Hij voor je doet?…

Vandaag gaan we weer op zoek naar nieuwe antwoorden en weet je wie er ook weer met ons mee komt zoeken? Peter Pennelikker, de journalist.  Ik heb hem al even gesproken.  Hij wil graag weten of Jezus ook wel eens iets kwijt is. Nou, dat komt goed uit, want vanmorgen gaat de vertelling hierover. We zullen horen dat Jezus niet alleen zoekt, maar ook redt!

14.00 – 15.15 (Spelmiddag)

Vanmiddag worden jullie weer in de tent en op het veld verwacht. Wat we gaan doen? Wat voor kleren je aan moet? Wie er nog meer komen?  Zoek het maar lekker uit! Het wordt in ieder geval heel leuk.

Donderdag 23 augustus
9.30 – 12.30 

Dit is alweer de laatste ochtend van de VakantieBijbelWeek. We maken er een extra lange morgen van. Deze keer mag je tot 12.30u. blijven en eten we  met elkaar. Maar daarvóór hebben we natuurlijk nog genoeg tijd om te zingen, bidden, knutselen en te luisteren.  Vanmorgen horen we de dat de vrienden van Jezus heel verbaasd zijn en aan elkaar vragen: ‘Wie is Hij (Jezus) toch, dat zelfs de wind en de zee hem gehoorzamen?’  Als je dicht bij Jezus leeft, zul je ontdekken dat Hij heel machtig, ja zelfs  almachtig is. (Pfff, wat een moeilijk woord. Daar gaat Peter Pennelikker vast een vraag over stellen…)

19.15 – 20.00 (slotavond)

Kom je vanavond ook? Deze keer mag je ook je vader en moeder, opa en oma , broertjes en zusjes meenemen. Iedereen mag komen luistern en kijken naar wat we deze week hebben geleerd. En als je vanavond naar huis gaat, weet je het antwoord op deze 2 vragen: ‘Waar is Jezus?’ en ‘Wat doet Hij daar?’ Tot vanavond!

Mede mogelijk gemaakt door: