Sport- en kampvuuravond

(vanwege het corona-virus vervalt dit onderdeel)

Met verschillende sporten willen we deze tentweek starten. Het wordt een avond met veel activiteiten op het veld. We willen jullie uitdagen om met de straat/vrienden/familie (vanaf 12 jaar) mee te doen tijdens het volleybaltoernooi. We spelen een volleybaltoernooi met zes spelers (per team minimaal 3 spelers ouder dan 16 jaar)  in het veld. Er zullen voldoende velden zijn om heerlijk samen te volleyballen. Is volleyballen misschien niet helemaal uw ding? Dan is het mogelijk om tegen onze plaatselijke grootmeester(s) te dammen. In de tienertent zal er een ‘damarena’ worden ingericht om gedurende de avond een potje te dammen. Er zullen meer dan twintig borden klaar staan om u uit te dagen! Daarnaast is het mogelijk om de snelste tijd te noteren op de (race)fiets. Kortom een avond om te noteren in de agenda, om samen te kunnen sporten, of elkaar aan te moedigen!

Volleybaltoernooi   18:30             6 spelers per team       opgeven voor 24 augustus

Damtoernooi             18:45               per persoon                  opgeven voor 24 augustus

Racefietsen                18:45               per persoon                             zonder opgave

Voor de volleybal is het nodig om uw team op te geven (per team minimaal 3 spelers ouder dan 16 jaar). Dit kan eventueel ook individueel als u geen team kunt maken. Ook voor het dammen kunt u zich opgeven want vol is vol. Opgeven kan via de mail: mouthaan_13@hotmail.com of 0651802732. Wij hopen op een sportief toernooi!

Zingen en kampvuur

Na het sportieve toernooi zullen er vanaf 20:30 hamburgers gebakken worden die te koop zijn voor de tentweek. Daarnaast zal er rond 21:00 uur een kampvuur aangestoken worden. Dit jaar zullen we de sing-in op een andere manier doen. Rondom het kampvuur is het mogelijk om rond 21:15 uur God groot maken door met elkaar te zingen.