Kindermiddag 2018-06-20T11:15:01+00:00

Kindermiddag

Een drukke middag voor de boeg! Het is vanmiddag kleedjesmarkt. Dus kopers en verkopers… opgelet! Neem je kleedje mee, zorg dat je spulletjes goed staan uitgestald en neem ook even de tijd om langs te lopen bij de andere kleedjes. Misschien zit er nog iets leuks tussen. Ook als je zelf geen spullen hebt om te verkopen, ben je natuurlijk van harte welkom. Er zijn genoeg kleedjes waar je iets kunt kopen. De markt begint om half 2 en is om 3 uur afgelopen, dan kunnen jullie in de tent een zakje chips en wat drinken halen.

En dan nu tijd voor wat actiefs! Het veld komt vol te staan met leuke spellen. Voor de kinderen tot 7 jaar zijn er twee luchtkussens waar jullie in kunnen rennen, springen, glijden en verstoppen. Zorg dat je niet je nieuwste kleren aan hebt, want je kunt wel eens vies worden met het spelen!

Voor de kinderen van 8-12 jaar zijn er dit jaar wel 3 spellen om te spelen. En alles is mega! Zo is er een megaveld van twister – Twister XXL; en ook de Yenga-blokken zijn een stuk groter dan normaal. Voor het derde spel gebruiken we een bal en 2 doelen… voetballen in het opblaasbare veld! Het is de bedoeling dat je met een team alle drie de spellen minimaal 1 keer speelt. Aan het eind van de middag kijken we welk team de meeste potjes heeft gewonnen.

Het is belangrijk dat je vanaf 14.30u in de grote tent (bij het podium) komt opgeven. In teams van 5 personen gaan we dan om 15u de strijd met elkaar aan. Dus voor iedereen: kom mee doen!

We gaan er een gezellige middag van maken!

Voor meer informatie:

bleskensgraafec@gmail.com